10 sept.’18 najaarsvergadering

Na een mooie opkomst van de najaarsvergadering, hebben we ons seizoen 2018 doorgenomen.
We hebben naast de gezellige & fanatieke competitie-avonden ook mooie partijen gehad.
We bedanken onze vrijwilligers. Het lijkt zo gewoon, maar dat is het zeker tegenwoordig niet meer.
We hebben dit seizoen gemerkt dat we iets minder actieve seniorenleden op keatsfjild hebben, maar daar tegenover is er een grote enthousiasme bij de jeugdleden. Waarvan verschillende jeugdleden hun hebben laten zien bij federatie-partijen en niet zonder succes. Daarnaast zijn er ook jeugdleden die meedoen met de KNKB wedstrijden. Hierbij willen we Iris Oosterbaan benoemen zij is toch maar even 2de in het klassement geworden bij de categorie Schoolmeisjes. Hier zijn we natuurlijk trots op.
We sluiten de avond af met de winnaars van de klassementen 2018 & uitreiking van De Lytse Stuit Cup.
K.V. de Lytse Stuit Feliciteert jullie allen & bedankt iedereen voor zijn inzet !

Hierbij willen we zeker de sponsors niet vergeten, zonder hun steun kan de club weinig tot niets. BEDANKT !

Comments are closed.